Skip to main content

Miina Sillanpään kadulla tehdään kovaa melua aiheuttavaa työtä viikoilla 4 ja 5

Tiedote 19.1.2023

23.1.2023 alkaen Miina Sillanpään kadulla tehdään kovempaa melua aiheuttavaa porapaalutusta, joka kestää noin viikon. Tämän jälkeen työ jatkuu pontinlyönnillä tämänhetkisen tiedon mukaan viikolla 5. Myös pontinlyönti kestää ensimmäisessä vaiheessa noin viikon.

Kovempaa melua aiheuttavia työvaiheita tehdään arkipäivisin klo 7-18 välillä. Porapaalutusta ja pontinlyöntiä tehdään kaivannon ja vanhan kunnallistekniikan tukemista varten.

Sekä Hakaniemessä että Siltavuorenrannassa Kruunusillat-raitiotien rakennustyöt sekä liittyvät työt, kuten Hakaniemensillan ja Näkinsillan uusiminen, jatkuvat vaiheissa vuoteen 2026 asti.

Työskentelemme pääsääntöisesti arkisin klo 7-18, mutta toisinaan klo 22 asti tai viikonloppuisin ja pyhäpäivisin sekä pakottavista syistä öisin. Teemme kaikkein meluisimmat työt arkena 7-18. On kuitenkin tosiasia, että myös muut työt aiheuttavat ääntä ja voivat häiritä.

Työvaiheista aiheutuvan melun voimakkuuden vuoksi ovet ja ikkunat kannattaa pitää suljettuina. Kruunusillat tarjoaa kuulosuojaimia halukkaille. Niitä voi noutaa laatikosta, joka sijaitsee Näkinaukion reunalla, Sörnäisten rantatien ja Näkinkujan risteyksessä.